Coronainfo

Kjære gjester!

Her i Flatanger har vi ennå ikke hatt koronasmitte og vi håper at dette vil fortsette. Vi forholder oss til retningslinjer utarbeidet av myndighetene sentralt og lokalt angående koronasituasjonen.

Vi åpner campingen onsdag 20. mai – endelig. For å ha full kontroll må vi ha forhåndsbooking via vår hjemmeside eller på mail: [email protected] både for camping og overnatting inne.

Vi har noen begrensninger spesielt for campingen:

Kjøkken og treningsvegg i siloen vil ikke være tilgjengelig.

Vi har plassert noen bord/benker i siloen i god avstand fra hverandre dersom det blir behov for å være under tak. Men vi oppfordrer dere til at all aktivitet foregår utendørs og i henhold til regler om å holde avstand, håndhygiene etc. Sanitæranlegget vil være åpent, vi har spritdispensere og ekstra fokus på renhold, det samme gjelder i siloen. Vi oppfordrer alle til å ha ekstra fokus på håndhygiene/avstand ved bruk av fellesrommene.

Ta med eget kokeutstyr for matlaging om du skal bo på campingen.

Via ferrataen vil være åpen, men gjester må bruke egne hansker. Vi har utstyr tilleie som blir rengjort.Flatanger kommune utarbeidet følgende retningslinjer som våre gjester skal være oppmerksomme på/forholde seg til:

  1. Unngå ansamlinger på mer enn 5 personer, med unntak av familiegrupper
  2. Hold minimum 1 meters avstand til andre gjester og ansatte.
  3. Vær nøye med håndvask / desinfeksjon, spesielt i tilknytning til måltider, berøring av overflater der det er sannsynlig at andre gjester har berørt.
  4. Ivareta gode hoste/nysevaner. Host / nys i albue eller papirlommetørklær, og vask hendene etterpå (minimum 30 sekunder)
  5. Hvis det er overnatting inne, ta med egen pute, sengetøy/sovepose, håndduker.
  6. Hvis en gjest får luftvegssymptomer bes vedkommende umiddelbart ta kontakt med helsevesenet, og helsevesenet følger opp saken. Virksomheten blir informert hvis det er nødvendig i forhold til smittevernhensyn.
  7. Gjestene må bekrefte at de har lest og gjort seg kjent med alt innhold i denne sjekklista

Vi har plassert ut desinfeksjonsdispensere og kluter/desinfeksjonsspray for overflaterenhold i sanitærvogn og inne i siloen. Vennligst hjelp oss å holde overflater rene etter bruk (Toalett, vask, kraner, dørhåndtak, bord etc.) for egen og andres trygghet.

Ved mistanke om sykdom/smitte må du holde deg hjemme. Dersom en gjest ikke følger retningslinjene må vi se oss nødt til å bortvise vedkommende. Vi ønsker at alle våre gjester skal kjenne seg trygge.

Vi gleder oss til å ønske dere velkommen!

Med vennlig hilsen

Olav Strøm, Mob. 97504225

Følg Climb Flatanger på Facebook for oppdateringer.

Se også https://www.visitnorway.no/planlegg-reisen/informasjon-om-koronaviruset/

For information in english please contact us by mail [email protected]. Look also at https://www.visitnorway.com/plan-your-trip/coronavirus-and-travelling-to-norway/?lang=primary